Din spatele cuvintelor, in fata publicului

Ca sunt introvertita nu mai e de mult un secret. Ca imi petrec mai mult timp ascultand decat vorbind, nici atat. In ultima vreme insa am inceput sa prind glas. Mai un training la birou, mai o formare prin conf-call. Nu doar ca m-am obisnuit, dar imi place sa vorbesc si sa impartasesc si cu altii din experienta mea. Aproape ca le indeplinesc visul apropiatilor de a deveni profesoara, sau ceva pe aproape :))

Pe 19 octombrie ma gasiti la conferinta Targetare si campanii eficiente, organizata de PR2.Advertising.ro. Nu in sala, ci pe scena, vorbind despre marketing online si solutii open-source pentru content marketing si gestionare de campanii. Pe scurt, vorbesc liber despre parcursul meu in marketing si despre artificiile pe care le-am descoperit pe drum.

Ma astept sa gasesc specialisti in domeniu, indiferent de nivelul de experienta. Oameni care fac, vor sau inca isi evalueaza resursele de marketing online si promovare in general. Daca mai aveai nevoie de un motiv ca sa vii (pe langa interesul pentru prezentarea mea) participarea e gratuita. Contextul e unul relaxat, iar oamenii vin sa vorbeasca din experienta, nu din manual.

Asa ca fac un pas in fata, iau cuvintele cu mine si ies pe scena. Vedem ce iese 🙂

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *