Day 5

Day 5

Startul ultimei zile pare cel mai animat. Pare-se că ediția cu numărul 13 nu a fost urmărită de ghinion, exceptând doar ploaia torențială. Ultima conferință e despre motivație și despre cum reușim să ne păstrăm impulsul și ambiția după ce eforturile ne sunt recunoscute.

Ana Ularu aduce din experiența de pe scena de teatru și din film și ne mărturisește că dezechilibrul, eșecul și momentele de cumpănă sunt cele mai puternice motoare pentru a continua. Pentru ea, motivația e sinonimă cu pasiunea.

Practiciană a entuziasmului”, Valentina Vesler de la Aqua Carpatica recomandă capitalizarea fiecărui moment. Lanțul de reușite și eșecuri atrage după sine dezvoltare.

De la o specialistă în apă, la un specialist în domeniul auto, Radu Meteș de la Mercedes-Benz ne-a făcut turul virtual și istoric al momentelor-cheie din evoluția companiei. Pentru ei motivația e o sumă de pasiune și noroc!

Veronel Guiman, un tânăr antreprenor de vârsta participanților e dovada că motivația susținută prin acțiuni dă rezultate.

Cine a auzit de SAP mâna sus! Aproape nimeni, de aceea Augustin Drăgan de la Aleron a venit la eveniment să ne prezinte această soluție de business și oportunități de carieră ce sună interesant măcar din punct de vedere financiar.

Probabil cel mai așteptat moment al zilei (a se citi, al meu) a fost discursul Cameliei Șucu. Deși succesul și rafinamentul ei sunt invers proporționale cu statura, discursul femeii de afaceri a atins un subiect simplu și sincer – reușita înseamnă depășirea propriilor limite, descoperirea vocației și investirea în dezvoltarea propriilor idei.

Un job recent, un salt aproape acrobatic și un eveniment intens. Cu bune și cu puncte de îmbunătățit, BuzzCamp este: un loc de networking pentru tinerii interesați de viitorul lor, un loc în care oameni care au trecut deja prin încercări profesionale vin să împărtășească din expertiza lor.

De revăzut: o locație accesibilă, cu spații dedicate pentru diferitele activități, diversificarea sferelor profesionale prezente la eveniment și invitați aleși pe sprânceană. Un fir roșu al discursurilor n-ar strica pentru coerența de ansamblu și o secțiune de studii de caz pentru aprofundarea temelor abordate în conferință ar putea aduce un insight prețios companiilor și exemple relevante tinerilor.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *