Day 3

Cifra magică 3 a adus o dezbatere despre planificare și acțiune. Drumul spre o carieră de succes e pavat și cu planuri minuțios puse pe hârtie și obiective setate cu grijă, dar și de acțiuni impulsive ce schimbă macazul. Reprezentanții în audit de la KPMG au venit pregătiți să recruteze tineri ambițioși. Vlad Tăușance, sau „tipul care a coordonat campania de comunicare online a lui Iohannis” a ținut o lecție despre echilibru și pasiune. Actorul Vasile Calofir a avut o prestație ce s-a bucurat de succesul celor din sală. Nu doar experiența actoricească, ci și sinceritatea discursului despre ambiție și reușită a reușit să rețină atenția publicului. Dan Bulucea de la Google România a depășit așteptările și a continuat într-un ton convivial și ludic, demonstrând că tehnologia dezvoltă și competențe relaționale. Cristian Onețiu a încheiat conferința cu un discurs despre antreprenoriatul vocațional și despre bucuria de a face ce-ți place.

Workshop-urile au fost de data aceasta mai concentrate în zona profesională: Ionela Ispas a oferit sfaturi de HR, KPMG și EY au prezentat lumea auditului, iar Mihaela Feodorof a făcut o analiză a relației dintre angajat și angajator.

După 3 zile de eveniment, reacțiile mele încă se împart între surprize plăcute și idei de schimbare în prezentările unor invitați. Cine ar fi crezut că Google împacă atât de bine tehnologia cu veleitățile comunicaționale? Dar în același timp, de ce mari companii încă reușesc cu greu să intre în atenția tinerilor? Răspunsul meu- rigiditatea!

day 3

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *