Day 1

23 martie, încă o zi de luni, dar nu una în care aroma de cafea mă trezește la birou, ci la Hotel Capital Plaza. Începe BuzzCamp și odată cu el și provocarea mea de a comunica despre un eveniment cu și despre tineri în căutarea carierei lor.

O mână de oameni din echipa Inspire Group și încă o mână de voluntari își reunesc forțele pentru a 13-a oară. Participanții încep să sosească, rumoarea se întețește în spațiul de așteptare, sala se umple treptat, iar discursurile speakerilor captează atenția.

Pentru Walentin Stefanov de la PepsiCo, reacția noastră la eșec e cea care poate determina reușitele noastre ulterioare. Costi Băcică de la Royal Canin ne aduce aminte că sistemul propriu de evaluare dă măsura puterilor noastre și ne indică limitele pâna la care putem merge. O altă lecție de viață ne-a oferit Florina Onețiu – dă-ți șansa de a eșua pentru a te putea dezvolta! De la un specialist în comunicare cu acte în regulă, la un om cu darul vorbelor – Grigore Leșe. Întâlnirea cu viața nu trebuie amânată, iar alegerile trebuie să vină din interiorul nostru, în echilibru cu structura noastră identitară.

După conferință, participanții s-au risipit, în funcție de profil, la workshop-urile organizate de companii. Arcelor Mittal aduce tehnica mai aproape de tineri, Agenția de vise jonglează cu proiectele muzicale între artă și industrie, Lidl promite o carieră transformată în pasiune, Pepsico îndeamnă tinerii să-și exploreze talentul, iar Simona Veriveș ne-a predat etapele schimbării în ritm propriu și consonant cu nevoile noastre.

Primele impresii? Mulți tineri interesați de viitorul lor, câțiva curioși și alți câțiva conformiști interesați să se înscrie într-o mișcare generală și superficială de bifat evenimente. Pe scurt, o primă zi de eveniment care îmi lasă impresia că sunt multe minți ascuțite și destule companii cu o cultură organizațională deschisă ce pot face diferența în peisajul autohton.

To be continued…

day 1

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *