Content writer

Cu cat trece timpul, cu atat imi dau seama ca am cam fentat promisiunea cu cele 10 randuri. As putea enumera multe motive, dar nici nu conteaza. Sa se consemneze absenta nemotivata si acuzatul declarat vinovat sa isi efectueze sentinta!

Daca pe aici, pe acasa, n-am mai trecut, am incercat totusi sa tin cuvintele mele active pe la alte case. Mai precis pe un blogul unei companii care ofera servicii de marketing digital, dar care are o componenta de blog si content writing foarte dezvoltata. Auzisem trecator de ei via Neil Patel si Rand Fishkin.

Cum am ajuns acolo? Aici incepe povestea de fapt… In ultima perioada, am lasat Facebook-ul pentru Instagram pentru tot ce inseamna viata personala si activitati de relaxare si m-am mutat pe Twitter pentru a ma conecta la tot ce tine de sfera mea profesionala. Mi-am pus la punct Feedly si am scos de la naftalina Hootsuite si impartasesc acolo articole cu si despre marketing digital si celelalte domenii asociate. Nimic neobisnuit pana aici, content curation 101. Dar activitatea mea a inceput sa atraga atentia timid, mai un follow, mai un retweet, engagement cum ar spune specialistii.

Intr-una din zile m-am trezit cu o mentiune pe Twitter in care Rankwatch ma intreba daca ma intereseaza sa scriu un articol la ei pe blog, pe un subiect la alegere. Primit detalii de forma, scris articol si aprobat de echipa lor editoriala. Un fel de puterea social media si capacitatea de a face networking virtual.

Long story short, ca am depasit cele 10 randuri, va invit sa cititi articolul meu despre remarketing. Iar daca va place sa scrieti, in romana sau in engleza, sunt tone de site-uri care abia asteapta continut. Plus ca o validare din exterior nu strica niciodata 😉

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *