10 cu 5

Primul din seria de 10 randuri (chiar mai mult ca m-a luat tastatura pe dinainte). 5 tips & tricks amestecate, de prin lume adunate si-napoi la lume date !

  1. Nicio zi fara prezentari – daca nu ai skill-uri de design ca sa-ti creezi propriile template-uri, fa-ti cont pe Canva, chiar si variantele free sunt o sursa perfecta atunci cand trebuie sa livrezi continut de impact si nu ai prea mult timp la dispozitie.

P.S. Arunca o privire pe toate tipurile de design, s-ar putea sa te inspire pentru un infografic sau chiar invitatia de nunta ?

  1. Continut : ai un subiect, dar nu stii ce format sa alegi si ce prinde la public. Incearca BuzzSumo, un curator de continut care iti arata cele mai populare subiecte.

          P.S. Daca vrei sa stii cine, ce discuta in piata, s-ar putea sa te intereseze si sectiunea de influenceri

  1. Interactiuni pe site : nu mai trebuie sa ghicesti la ce nivel a parasit vizitatorul pagina ta, sau care sectiune atrage cele mai multe interactiuni. Exista tool-uri care inregistreaza comportamentul utilizatorului pe site – heatmaps & recordings. Eu folosesc Hotjar, dar exista numeroase versiuni pe piata (cu optiuni generoase de free trial): Crazy egg, MockingFish, Lucky Orange.
  2. Obsesia SEOKeyword Tool & Content Assistant un tool dezvoltat de echipa Cognitive SEO, care te ajuta sa optimizezi continutul. Momentan testez versiunea de trial si deja incep sa gasesc utilitatea functionalitatii de Keyword research. Revin cu amanunte.
  3. Sursa de informatii – ca si voi, am zeci de publicatii si site-uri la care ma abonez si la care renunt pe parcurs. Recent, Cristina Chipurici a lansat un newlsetter de vineri care merita atentia voastra, nu doar ca marketeri, ci ca oameni ai timpului vostru, conectati si concentrati pe dezvoltare.

A demain!

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *