Unele lucruri nu se termina niciodata

Fiecare are acel ceva ce nu se termina niciodata sau cel putin aspiratia cum ca unele lucruri ar fi fara sfarsit. Fara pretentia de a detine dreptatea si adevarul absolut, pentru mine invatarea nu trebuie sa se termine niciodata. Si banuiala mea e ca se cam intampla asta, cu sau fara voia si intentia noastra.

Acum 7 ani am invatat sa fac ciorba prin telefon de la mama, maine poate voi vedea in newsfeed-ul meu o reteta de friptura cu sos de ciocolata si voi retine cateva trucuri. In vacanta am invatat ca ‘pena’ in portugheza inseamna pedeapsa, dar si pana. Asadar invatam si fara sa vrem, contextual, pentru ca trecerea noastra prin viata inseamna inevitabil o suma de experiente. Dar mai important e sa invatam pentru ca vrem. O pozitie mai inalta, un salariu mai bun, sa fim priviti cu respect de cei din jur, sa impresionam pe cineva sau doar pentru noi.

Fara prea multe introduceri, ce am invatat/invat si de unde:

Google Digital Garage

Optimizely Academy – A/B testing

HubSpot Academy – inbound marketing, content marketing, email marketing, sales

Master of Project Academy – agile scrum

Pe langa Cousera, Khan Academy sau alte astfel de site-uri de educatie, o selectie poate mai putin cunoscuta: Harvard Extension, TED-Ed, LessonPaths, Memrise si Academic Earth.

Din teama mea de a nu pierde nimic (yup, FOMO), mereu adaug lucruri pe lista, asa ca poate obtin niste surse si de la cei care ajung sa ma citeasca. Voi ce si de unde invatati?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *