Day 4

Penultima zi începe tot cu o cafea tare cât să compenseze pentru toată agitația din ultimele zile. Azi intră în ring oportunitatea și norocul, iar rezultatul e, de obicei, contextual 🙂

day 4

Gina Sotir, manager operațional la Accenture a venit cu povestea unei evoluții surprinzătoare de carieră, cu un start timid ca recepționeră. Oportunitatea câștigă prima runda!

CEO-ul de la Conectys a împărtășit cu tinerii un discurs motivațional. Pregătirea pentru sesizare oportunităților e esențială, iar succesul trebuie proiectat și modelat după chipul și asemănarea proprie, nu împrumutat și adaptat de la ceilalți.

Liza Sabău, entertainer Utv, ne-a mărturisit că împlinirea profesională e completă atunci când ai alături oameni frumoși și un climat de lucru armonios care îți permite să te exprimi liber.

Cu un talent de povestitor veritabil, Roxana Alexandrescu de la WNS susține că norocul ține de percepție și trebuie personalizat în funcție de noi, generat și controlat de voința noastră.

Din redacția wall-street.ro, Claudiu Vrînceanu ne-a adus idei despre obiective sănătoase: alegerea unor contexte optime de acțiune și grija pentru dezvoltarea permanentă a potențialităților noastre.

Concluzia personală: un dram de noroc e tot timpul binevenit, dar acțiunile sunt cele care influențează desfășurarea și evoluția proiectelor noastre.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *