Codul lui Facebook Messenger

FB Messenger codeVa amintiti fenomenul QR code? Patratele alea de pe reclame si outdoor-uri pe care trebuia sa le scanati? Sau biblioteca digitala Vodafone de la Victoriei suna mai familiar? O tactica des si inspirat folosita de pietele straine, mai putin agreata de consumatorii romani. Cred ca doar eu m-am incapatanat sa scriu o lucrare de licenta despre asta (pe langa biblioteca digitala, aruncati un ochi pe campania asta simpatica de la MTR- Lucrate manual, explorate digital).

Codurile despre care va vorbesc sunt un facilitator – te ajuta sa accesezi un alt mediu/canal mai repede si mai simplu. Tot de la principiul asta a pornit si Mark atunci cand a lansat Facebook Messenger Code. Vrei profilul meu de Facebook? Scaneaza codul si putem sa pornim o conversatie pe Messenger!

Noua functionalitate a fost lansata prin aprilie si pare-se ca nu e o reinventie a rotii, au mai facut-o si cei de la Snapchat prin 2015. Cu toata pletora de telefoane inteligente si comoditatea consumatorilor, nu m-ar mira sa functioneze. Cu toate astea, oficialii lui companiei lui Zuckerberg spun ca e destinata zonei de business ca sa faciliteze comunicarea dintre branduri si consumatori. Eu am spus si imi mentin afirmatia – social media se transforma intr-un canal de customer support, iar community managerii intr-un customer service representative care se viseaza specialisti digitali.

Si acum in coduri sa ne luptam!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *