Ati ajuns la destinatie!

Indiferent de business-ul pe care il conduci sau proiectul de care te ocupi, prezenta online e indispensabila. Totul porneste de la site, cartea ta de vizita virtuala, portofoliul de clienti si fisa de produs intr-un singur loc. Dar ce faci cand afacerea ta evolueaza si nu ai la dispozitie un web developer sa-ti creeze noi pagini?

De MailChimp sigur ai auzit ca platforma de e-mailing. Recent au dezvoltat si o platforma de landing pageuri, gratuita si foarte intuitiva. Drag and drop, sute de variante de design si layout-uri pe care le poti testa. Momentan au 2 mari categorii:

  1. Sell more stuff – obiectiv de vanzari, call to action clar (o promotie, un produs nou)
  2. Grow your list – crestere baza de date, cu optiune de subscribe. Mesaje personalizate in functie de audienta (cupoane de reducere, giveaway)

Momentan nu e inca posibil sa folosesti propriul domeniu, dar cei de la Mailchimp lucreaza la asta. In plus ai acces la statistici despre performanta paginilor pentru a optimiza mesajele si experienta pe site.

Avand in vedere ca growth-hacking-ul si-a tot demonstrat capabilitatile in ultima vreme, nu pot decat sa spun ca abia astept sa-l testez. Vive le DIY!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *